Blog

Hoe gaat het er nu écht aan toe bij Suneco?

We kunnen ons voorstellen dat je het liefst weet waar je aan toe bent bij een organisatie. Andersom levert het ons ook meer op als we alleen mensen aantrekken die bij ons passen. Door je openheid te geven over ons als werkgever, kun jij een weloverwogen beslissing maken voor een nadere kennismaking met Suneco.

 

Een klein, hecht team en een laagdrempelige sfeer

Het belangrijkste voor veel van onze medewerkers is de sfeer. Gelukkig hoeven we hier niet veel voor te doen, want het gaat als vanzelf. Als je (normaal gesproken) binnenloopt, zie je hier en daar medewerkers overleggen met elkaar, Teams-meetingen in de spreekruimtes en een aantal medewerkers gefocust met hun koptelefoon werken.

De glazen deur van het management staat letterlijk open en je vindt ze regelmatig tussen de medewerkers. Er is oprechte interesse en betrokkenheid bij de projecten en er wordt geluisterd naar de ideeën van de medewerkers. Met zoveel kennis in huis, vinden we dat erg belangrijk.

Grote opdrachtgevers en hoge ambities

We mogen dan een kleine organisatie zijn; we werken wel voor grote opdrachtgevers. Denk aan Cito, ENO en Heineken. De openheid en betrokkenheid die we intern hebben, vertaalt zich ook door richting onze opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van onze taken, denken we mee op de lange termijn met de opdrachtgever.

Medewerkers geven aan welke werkzaamheden zij het liefst uitvoeren en we houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Als we van 20 naar 40 medewerkers groeien, is dit nog beter mogelijk en kunnen we ons verder specialiseren. Waarom 40? Zodat we ondanks de groei wel een (midden)kleine en hechte organisatie blijven.

Past Suneco bij jou? Kijk hoeveel boxen je aantikt

We hebben een checklist met een aantal typische kenmerken die bij Suneco horen. Zo kun je nog beter bepalen of wij bij jou passen. Bekijk de checklist.