Dit is Suneco

Wij zijn software ontwikkelaars die op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw probleemstelling. Van mobiele app naar website tot compleet portaal en webapplicaties. Met onze passie voor ontwikkelen, worden we enthousiast van het maken van gave dingen.

 

Software ontwikkelen doen we samen!

Wij werken in gezellige teams samen aan geweldige opdrachten. Zoals de website van Heineken of een mobiele app voor onze klant Innofeet. Onze producten worden altijd met .Net oplossingen gerealiseerd. Voor verschillende websites maken we gebruik van de CMS systemen Umbraco, Sitefinity en Sitecore of we maken het helemaal zelf in MVC. Mobiele apps bouwen we met Xamarin, wat ontzettend handig is, want hiermee maak je de app in één keer voor verschillende platformen. Voor e-commerce oplossingen maken we gebruik van Ucommerce.

Erkend leerbedrijf

Leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij erin gespecialiseerd om stagiaires te begeleiden tijdens hun stage of afstuderen. Doe jij een MBO of HBO ICT opleiding en zoek je een stage? Bekijk eens onze stageopdrachten of neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Wil je graag het vak van ontwikkelaar leren en Microsoft certificaten halen? Misschien is dan ons Traineeship traject helemaal jouw ding! 

Microsoft Gold Partner

Bij Suneco vinden wij de hoogste kwaliteit van belang. Wij zijn dan ook Microsoft Gold Partner Cloud Platform, DevOps & Application Development. Dit is een wereldwijd erkend keurmerk voor Microsoft partners en daarnaast de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Wij voldoen aan de strenge eisen die Microsoft stelt, namelijk: 

  • Gecertificeerde medewerkers;
  • Klantreferenties en een hoge klanttevredenheid;
  • Uitgebreide ervaring en bewezen succes met het implementeren van Microsoft oplossingen;
  • Het leveren van kostenefficiënte, flexibele en innovatieve digitale platformen. 

Overige Partnerships 

Bij Suneco vinden wij het belangrijk om samen te werken met technologie partners. Hierdoor vergroten wij onze technologische kennis en kunnen wij de klant het beste ondersteunen. Wist je dat Jeroen Speldekamp al voor het 8e jaar op rij door Sitecore is uitgeroepen tot Technology MVP?

  • Sitecore Silver Solution Partner
  • Progress Sitefinity Partner
  • Umbraco Partner
  • Ucommerce Partner 

 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil jij ook werken bij Suneco? Neem contact met ons op!

werkenbijsuneco kantoor
werkenbijSuneco foto uitleg
werkenbijSuneco foto board
werkenbijsuneco tafelvoetbal 2