Over Suneco

Wij zijn Suneco. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, want die geeft ons juist energie. Elke puzzel in de vorm van een mobiele app, portaal of applicatie lossen wij maar al te graag op.  Samen met het team, samen met jou. Jij ook met ons?  

 

Software ontwikkelen doen je samen!

Het Suneco team bestaat uit vele talenten. Deze voegen we aan de start van een project samen, zodat er een dreamteam ontstaat. Iedereen doet waar hij goed in is én wat hij leuk vindt. Dat zie je terug in de eindproducten die wij presenteren aan klanten als Heineken, Dr. Oetker en Cito.

Voor klanten gaan wij tot het uiterste, presteren op ons best. Toch mag je bij Suneco ook dingen doen waar je niet goed in bent, zodat je er goed in wordt. Want naast software, ontwikkelen we ook onszelf en behalen we certificaten

Voor elk vraagstuk een oplossing op maat

Dan gaan we nu over op de technische taal; jouw taal. Voor elk vraagstuk biedt Suneco een oplossing op maat. Hoewel we altijd werken met .Net, bepaalt het product en het doel ervan waarin we werken. Bij het ontwikkelen van een (mobiele) website, maken wij gebruik van: 

  • CMS systemen Umbraco, Sitefinity en Sitecore
  • MVC
  • Xamarin
  • Ucommerce

Door altijd voor de beste oplossing te kiezen, zijn wij benoemd tot Microsoft Gold Partner; Cloud Platform en DevOps & Application Development. Het is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt.   

Samen Suneco, ook na werktijd!

 

Sommige mensen noemen het een ​personeelsvereniging​ of feestcomité. Wij noemen het een gewoon een groep gezellige mensen die het leuk vindt om na werktijd ook tijd met elkaar door te brengen. Er wordt regelmatig genoten van eigen gebrouwen biertjes, heerlijk eten en een FIFA avond. Daarnaast zoeken we het avontuur op in bossen en escaperooms,  maar ook op kart- en bowlingbanen. Als dat geen teambuilding is!

 

Studeren wordt leuk bij Suneco! 

Suneco is een ​erkend leerbedrijf​. Dat wil zeggen dat wij erin gespecialiseerd zijn om mensen te begeleiden tijdens hun stage, afstuderen, werk leer- of traineeship traject. Wij houden altijd een plekje vrij voor leergierige softwareontwikkelaars in spe. Met als enige vereiste dat je een MBO of HBO ICT opleiding volgt of hebt afgerond. 

Suneco is nooit uitontwikkeld

Samen weet je meer dan alleen. Door de skill set van het team constant uit te breiden, bieden we klanten innovatieve oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk om regelmatig te sparren met een van onze technologie partners:

  • Sitecore Silver Solution Partner
  • Progress Sitefinity Partner
  • Umbraco Partner
  • Ucommerce Partner     

Wist je dat onze sparringpartner Jeroen Speldekamp al voor het 9e jaar op rij door Sitecore is uitgeroepen tot Technology MVP?

Suneco staat voor het ontwikkelen van innovatieve en toekomstbestendige software- en weboplossingen. Dit doen we door gebruikt te maken van ons team, waarin iedere collega haar eigen skills inzet en blijft ontwikkelen. Klinkt goed? Kijk eens bij onze ​vacatures​.

 

 

werkenbijsuneco kantoor
werkenbijSuneco foto uitleg
werkenbijSuneco foto board
werkenbijsuneco tafelvoetbal 2