Suneco & Dynamicweb veroveren Zwolle

30 June 2020
Dynamicweb en Suneco hebben elkaar helemaal gevonden. Sinds vorig jaar is Suneco met een nieuw kantoor gevestigd in Zwolle, een echte IT stad. Zwolle behoort namelijk al jaren tot de top-10 van best presterende economische regio's in Nederland. En dus ook de thuisbasis van Dynamicweb
Allebei gevestigd in Zwolle, hopen Dynamicweb en Suneco de hele stad gezamenlijk van een nodige digitale transformatie te voorzien. 

Over de samenwerking

Wij zijn trots Microsoft Gold en Azure partner met enorm veel ervaring in het werken met ASP.Net omgevingen. De nodige ervaring is dus zeker in huis om Dynamicweb succesvol te implementeren. 


"Ik ben blij dat Suneco toegetreden is tot het partner ecosystem van Dynamicweb. Ik ken Suneco al ruim 10 jaar als een super degelijke web en ecommerce solution provider. Ze pakken ook meteen door met de opzet van een dedicated Dynamicweb team van waaruit ze ook al meteen twee Dynamicweb klanten bedienen." - Harry van Rossum, Country Manager Benelux Dynamicweb

Wij implementeren al jarenlang succesvol e-commerce oplossingen en breiden nu onze diensten uit met een specifieke focus op het all-in-one product voor B2B én B2C bedrijven inclusief Product Information Management (PIM) van Dynamicweb.

Het correct beheren van productinformatie wordt namelijk steeds belangrijker. Productinformatie moet aan steeds meer regels voldoen en veel bedrijven raken het overzicht kwijt. PIM is daarbij een belangrijk hulpmiddel om consistente productinformatie via alle kanalen te kunnen bieden. Wij kan onze klanten nu voorzien van een complete digitale transformatie van zowel de commerce omgeving, maar ook van de productinformatie. 

Over Dynamicweb

Dynamicweb ontwikkelt producten voor bedrijven die hun online business willen optimaliseren. Dynamicweb biedt een all-in-one platform als SaaS oplossing inclusief Content Management, E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM). 

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?