Infofolio pakt voorsprong door samenwerking met Suneco

30 June 2020

Infofolio en Suneco kennen een lange gezamenlijke historie, waarbij Suneco het huidige Adresscan Dataplatform heeft gebouwd en beheert. Suneco is een zeer ervaren software ontwikkelbedrijf op basis van Microsoft technieken. Infofolio is als innovatief datascience bedrijf actief in de financiële sector en meer dan 170 organisaties maken 24/7 gebruik van de IT-diensten van het Adresscan Dataplatform.

Onlangs heeft Infofolio aan Suneco de opdracht verstrekt om samen met een projectteam bij Infofolio de nieuwbouw van het Adresscan Dataplatform en de uitbouw met het VvE Dataplatform op basis van Microsoft Azure te realiseren. Michiel Jellema (directeur Infofolio) “is verheugd over deze verdergaande samenwerking met onze IT-partner Suneco. Met het nieuwe Adresscan en VvE Dataplatform kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij hun bedrijfsprocessen. Zo behouden wij als datascience bedrijf de door ons zo gewenste voorsprong.”

Mickel Jansen (managing director bij Suneco) over de samenwerking: “Suneco is al jarenlang de leverancier van solide maatwerkoplossingen voor Infofolio. Wij zijn er trots op nu de opdracht te hebben gekregen om het bestaande platform te vervangen en daarmee ook onze samenwerking te verlengen. Het nieuwe platform wordt gebouwd met nieuwe, maar bewezen technieken. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van standaarden blijft het platform goed te beheren en is ook goed overdraagbaar.”

 

Eind van de zomer worden de eerste resultaten van het project gelanceerd zoals de VvE-API en een landsdekkend VvE-register. Voor het eind van dit jaar is ook het bestaande Adresscan Dataplatform overgezet naar de nieuwe Azure omgeving.

 

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?