Frisse wind Ambert vertelt over zijn intrede bij Suneco

15 March 2020

Ambert heeft zich kort geleden bij het Suneco team gevoegd. Gelukkig heeft hij een bak aan ervaring meegenomen en is hij een grote aanwinst voor het team. Dat hij constant nieuwe dingen wil leren, werkt aanstekelijk en motiveert zijn collega's elke dag.

Ambert het multitalent

Jaren geleden volgde Ambert de deeltijd studie Communication & Multimedia Design. Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Hij bleef plakken bij zijn leerbedrijf en heeft er maar liefst 10 jaar ervaring opgedaan. Als een waar multitalent ontwikkelde hij zich als developer, systeem- en serverbeheerder. In die tijd heeft hij kennisgemaakt met verschillende systemen, wat bij Suneco goed van pas komt.

Waarom Ambert voor Suneco koos 

Iemand als Ambert bezit veel kennis. Daarom ging hij op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij dit kon toepassen, maar zich ook verder zou kunnen ontwikkelen. In zijn korte tijd bij Suneco durft Ambert te stellen dat hij bij Suneco aan het goede adres is:"Suneco weet hoe systemen werken met verschillende expertises en werkt met verschillende interessante systemen."

Ambert kan zijn skills blijven uitbreiden

Momenteel werkt Ambert bij Suneco als medior developer en wij dat hij de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen. Ambert blijft zich daarom richten op alle nieuwe mogelijkheden binnen back-end  developement. Daarnaast wil hij in de leer bij onze Scrum Master Wietse om efficiënter te werk te gaan.

Altijd handen uit de mouwen

Na werktijd rijdt Ambert naar Kampen, waar zijn vrouw en kat op hem wachten. Eenmaal thuis blijft hij een bezige bij. Hij graat erop uit om te mountainbiken, doet aan airsoft en andere sporten. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Dit doet Ambert door te gamen of zichzelf de nieuwste development technologieën aan te leren. Dat noemen wij pas gedrevenheid!

Kijktips van Ambert

Écht ontspannen doet Ambert pas bij het kijken van een goede film of serie. Hij houdt van spanning, actie en humor. De welbekende films 'Pulp Fiction', 'Monty Python and the Search of the Holy Grail' en 'Crank'behoren tot zijn top 3. Toe aan een nieuwe serie? Volgens Ambert moet je 'The IT Crowd', 'Black Mirror'en 'Happy" hebben gezien!

Ben je net als Ambert toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij dat jouw werk uitdagend blijft? Bij Suneco heb je altijd doorgroeimogelijkheden. Kijk snel of er een passende vacature voor jou bij zit op: Vacatures

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?