Ambitieuze Jaap Stap pakt uitdagingen met beide handen aan!

27 February 2020

Ons team wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe krachten. Onze allernieuwste aanwinst is Jaap Stap (28). Jaap is een ambitieuze software developer. Hij pakt elke kans aan om te groeien in zijn kennis en raakt ook nooit uitgeleerd. Ook niet bij Suneco. In onderstaand artikel vertelt Jaap meer over zicht zelf

The only way is up voor Jaap

Kort gezegd: Jaap is een harde werker. Hij startte zijn carrière tijden zijn MBO-3 ICT opleiding en heeft zichzelf met kennis gevoed tot hij een avondopleiding aan de Open Universiteit voltooide. Deze ambitieuze en enthousiaste instelling is nooit verdwenen en dat maakt Suneco een geschikte werkgever voor Jaap.

Bij Suneco leren we van elkaar

Jaap:"Het team van Suneco beschikt over een grote hoeveelheid kennis en kunde. Daardoor vullen we elkaar aan en leren we van elkaar." Dat is niet het enige pluspunt aan het werken in een team als deze. "Bij Suneco weten ze als geen ander effectieve software van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor grote klanten die niets anders gewend zijn." Oftewel, Suneco is voor Jaap een ideale plek waar hij zich kan blijven ontwikkelen.

Effectief en overzichtelijk werken, dat wil Jaap leren

Er is geen twijfel over mogelijk: aan kennis geen gebrek. Waar Jaap beter in wil worden, is het toepassen van methoden die overzicht aanbrengen in projecten. Uiteindelijk moeten alle processen voor hem zo soepel mogelijk verlopen.

Raak jij net als Jaap nooit uitgeleerd en zoek je een werkplek die ontwikkeling stimuleert? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bekijk onze vacatures en wie weet tot ziens: Vacatures

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?