Personeelsvereniging Suneco - The Great Escape

3 December 2019

Het was weer tijd voor een leuk uitje met de personeelsvereniging en dit keer stond een Escape Room op het programma.

Om 5 uur werden we met zijn allen verwacht bij de Belgische Keizer in hartje Zwolle. Hier hebben we eerst kennis gemaakt met onze nieuwe collega Ambert van Unen. Daarna hebben we onder het genot van een drankje eerst met z’n allen heerlijk gegeten. Want je kan natuurlijk geen Escape Room spelen op een lege maag.

Om half 8 kwamen wij aan bij The Great Escape aan de Drijbersingel in Zwolle. Hier werden wij getest op onze ontsnappingskwaliteiten. We werden opgedeeld in 3 teams waarvan 1 The Mission zou spelen en 2 teams die tegen elkaar de Courtroom zouden spelen. Natuurlijk kunnen we niet veel vertellen over de Escape Rooms behalve dat het  leuk was. Bij The Mission is er een slagingspercentage van 30% en natuurlijk was het team binnen de tijd uit de Escape Room.

The Mission team

Bij The Court ging het nek aan nek waarbij het team met onze developers net iets sneller was.

The Courtroom team 1 The Courtroom team 2


Na afloop hebben we met zijn allen nog gezellig na geborreld en konden we terug kijken op een geslaagde personeelsactiviteit.

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?