1e Verslag Sitecore Symposium 2019 in Orlando

7 November 2019

Op dit moment wordt er in Orlando weer het Sitecore Symposium gehouden. Dit jaar zijn Jeroen Speldekamp (Sitecore MVP) en Daniel Doggen namens Suneco aanwezig. 3 dagen langen zullen ze zich laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends op Sitecore gebied.

Het thema van dit jaar is “Human Connection in a Digital World”. Wat voor strategieën kunnen organisaties/merken gebruiken om potentiële klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden.

Jeroen en Daniël hebben al een aantal  technische sessies bijgewoond over:

  • Evolutie van Sitecore installatie. Van zipbestand, setup.exe, SIF naar een nieuwe GUI interface welke ook SOLR kan installeren
  • De beste manier om performance testen op te nemen in de ontwikkel strategie en welke mogelijkheden er op dit moment zijn
  • Een demonstratie van Blazor van Microsoft welk kan toegevoegd worden aan het rijtje Angular, React en VUE. De Beta versie ziet er veel belovend uit en wij zullen de voortgang hiervan blijven volgen. In mei 2020 volgt de productie release.

En dit was nog maar de eerste dag. De komende dagen zullen we nog meer kennis opdoen zodat wij het optimale uit het systeem van onze klanten kunnen halen.

Binnenkort volgt er nog een verslag van de ander dagen, dus houd onze website in de gaten.

Sitecore Symposium 2019 Orlando

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?