Sterprogrammeur in spe: Lars Bonthuis!

4 November 2019
Lars wil graag meer ervaring opdoen als programmeur en zag bij Suneco de kans om als stagiair aan de slag te gaan. Hij pakte hem met beide handen aan en merkt dat hij elke dag nieuwe dingen leert. De man van weinig woorden, maar sterke daden stellen we graag aan  je voor! 

Lars doet wat hij het allerleukste vindt

Aan het Deltion College in Zwolle volgt Lars de opleiding Applicatie en Mediaontwikkeling. Zijn favoriete vak is C#. Toen hij dan ook las dat Suneco veel met deze programmeertaal werkt, solliciteerde hij meteen voor een stageplek. En met succes! Hij mag zich een halfjaar lang buigen over zijn uitdagende stageopdracht, waarbij hij goed wordt begeleid door zijn collega’s. Een leerzame én gezellige boel.

Suneco is meer dan blij met Lars  

Bij Suneco leert Lars de fijne kneepjes van het programmeurs vak. Hij is zo leergierig, dat hij overal wel iets vanaf wil weten. Het liefst wil Lars zich verder ontwikkelen in .Net en is er van overtuigd uiteindelijk een steengoede programmeur te worden. Voor het Suneco team is hij een waardevolle toevoeging, dus Lars is hard op weg zijn doel te behalen.

Een programmeer en muzikaal talent

Naast dat Lars een programmeer talenknobbel blijkt te hebben, heeft hij meerdere talenten. Wist je dat hij in zijn vrije tijd viool speelt? Ontzettend knap! Wil hij even ontspannen, speelt  hij videogames of kijkt een gave serie. Een favoriete serie heeft hij niet, hij vindt heel veel  leuk!
 
Het Suneco team leert Lars de fijne kneepjes van het programmeurs vak. Wil je hen en Lars  in levende lijve ontmoeten? Je bent natuurlijk van harte welkom eens langs te komen in  Zwolle!  

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?