In de spotlight: multitalent Evert Scherpenborg

18 October 2019
Evert is de man van de cijfers. Hij bestudeert de gelopen digitale route, stippelt een nieuwe uit en heeft ook nog eens een groot aandeel in veel van onze complexe projecten. Als analist, scrummaster en developer is Evert een onmisbare factor in het Suneco team.

Evert legt al jarenlang verbanden tussen cijfers  

Dankzij zijn jarenlange ervaring als data-analist weet Evert verbanden te leggen tussen de  meest ingewikkelde data. Het is niet voor niets dat hij 10 jaar lang succesvol een eigen bedrijf heeft gerund. Hij ontwikkelde er calculatie- en registratiesoftware, weet nog steeds  alles van databases en hoe hij deze uitleest. Een skillpakket waar je u tegen zegt en dat hij blijft uitbreiden bij Suneco.

Bij Suneco doet iedereen waar hij of zij goed in is

Het fijne aan het werken bij Suneco is dat hij kan doen waar hij goed in is, zegt Evert. Dat  geldt natuurlijk voor elke collega. Iedereen voert taken uit die in lijn liggen met zijn of haar interesses en talenten. Daardoor is het team ontzettend goed op elkaar ingespeeld, zijn taken makkelijk te verdelen en werken we op een soepele wijze aan projecten.     

Evert zou zich graag verder ontwikkelen op het gebied van cloudstrategieën voor bedrijven. Daarnaast is er nog veel meer materie wat betreft data-analytics waar hij zich in wil verdiepen.  

Wat Evert buiten kantoortijden doet

Wanneer je het grootste gedeelte van de week je hoofd buigt over ingewikkelde data, is het fijn om in je vrije tijd iets totaal anders te doen. Daar denkt Evert net zo over. Hoe creatief hij bij Suneco met cijfers is, is hij dat thuis met hout. De mooiste werkstukken komen van zijn hand. Daarnaast vindt hij het ontspannend om tijd door te brengen met zijn paarden, waarop hij mooie buitenritten maakt.     

Suneco barst van de leuke collega’s! Wil je hen leren kennen? Kom langs bij ons kantoor in  Zwolle, bekijk onze teampagina of lees Peters bericht!  

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?