Suneco’er Peter Leonenkov stelt zich voor!

9 October 2019
Met meer dan 5 jaar ervaring als C# en .Net developer is Peter een meer dan welkome collega. Naast dat hij een professionele harde werker is, is hij een leuke collega met vele interesses! Lees verder en ontdek hoe Peter en Suneco elkaar hebben gevonden.  

Peter is een enthousiaste ervaren software ontwikkelaar

Nadat Peter (31) zijn HBO ICT opleiding aan het Fontys in Eindhoven heeft afgerond, heeft hij zijn opgedane kennis toegepast bij verschillende werkgevers. In die tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren C# en .Net developer. Toen zijn voormalige werkgever haar deuren sloot, maakte Suneco dan ook met plezier een plekje voor hem vrij. Omdat Peter hoorde dat Suneco een specialisatie in de logistieke sector ambieert, had hij veel zin om aan de slag te gaan. Peter verdiept zich namelijk graag in logistiek en toerisme. Binnen een week voegde hij zich bij het Suneco team!  

Het spelen en ontwikkelen van videogames

Hoewel Peter vele complexe oplossingen op maat kan bieden, vindt hij niet dat hij is uitgeleerd. Hij zou zich graag verder verdiepen in Unity3D, het platform waarmee je 2D en 3D games kan ontwikkelen. Daarnaast wil hij zich verder specialiseren in C#, zodat hij in staat is om de gaafste games voor verschillende platformen te ontwikkelen. Dat sluit naadloos aan op de hobby die hij na zijn werkdagen bij Suneco uitvoert, namelijk het spelen ervan.   

Peter schiet offline en online raak!

Zijn game-ervaring en winnaarsmentaliteit heeft Peter gecombineerd en meegenomen in  e-sports wedstrijden. Hij heeft actief meegedaan aan zowel online als offline wedstrijden in het genre fighting. Goed om te weten is dat Peter zich heus niet alleen maar in virtuele werelden bevindt. Hij reist graag en wandelt regelmatig in mooie natuurgebieden en bossen. Wist je dat hij vroeger zelfs aan bergbeklimmen deed? Knap toch? Dat is niet het enige sportieve wat hem bezighield. Want hoewel Peter nu raak schiet met ingewikkelde software gerelateerde oplossingen, deed hij dit vroeger met pijl en boog.  

Peters film- en muziektips!

Als het weer het niet toelaat om te wandelen of als hij gewoon zin heeft in een avondje thuis op de bank, kijkt Peter graag films en luistert muziek. Het westerse aanbod wat betreft films valt hem - met uitzondering van Blues Brothers, Ghostbusters en Lord of the Rings - tegen. Tegenwoordig kijkt hij veel liever naar Oosterse films, zoals Armour of God, met Jackie Chan. Andere favorieten zijn Wheels on Meals, Police Story en Japanse horrorfilms The Grudge en The Ring. Kijkt hij geen duistere films, dan luistert hij wel muziek. Poets of the Fall en het bekende Nightwish, Within Temptation en Disturbed klinkt hem als muziek in zijn oren.  

Vond je het leuk om Peter te leren kennen? Hij heeft hele leuke collega’s! Bekijk onze  teampagina of kom eens langs om kennis te maken. Houd in ieder geval onze nieuwspagina in de  gaten voor verhalen van andere Suneco’ers! 

 

 

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?