Personeelsuitje Archery Tag

5 September 2019

 Het was weer tijd voor de 2e zomeractiviteit van de personeelsvereniging van Suneco. Dit keer speelden we in 3 teams Archery Tag, een mix van lasergame en paintball met een pijl en boog. Vanuit Zwolle zijn we samen vertrokken naar het mooie Nijverdal. Bij aankomst werden we verwelkomt met een drankje en een broodje kroket. Daarna stapten we bewapend met een speciale boog, aangepaste pijlen en een veiligheidsmasker met elkaar de arena in. Het doel: de tegenstanders afschieten en de schietschijven raken om afgeschoten teamgenoten terug te brengen. Opvolgend deden we  twee shoot-out potjes waarbij DaniĆ«l er met de winst vandoor ging.

Als afsluiter hebben we samen gebarbecued en bij gepraat. Daarnaast konden wij ook direct kennismaken met onze nieuwe medewerker Sander Benjamins. Sander is deze maand gestart bij Suneco als developer. Wij kijken uit naar onze volgende activiteit: Karten! Wil jij ook bij Suneco werken en meedoen met onze toffe events?

Bekijk dan onze vacatures !

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb16

"Suneco gaat voor goede en langdurige relaties, zowel met klanten als met collega's"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?