Wij gaan het landelijke Heerde verlaten en verhuizen naar Zwolle.

28 March 2019
 

Al jaren zijn wij gevestigd in het mooie landelijke Heerde. Hier werken wij meer dan 20 jaar met plezier en met uitzicht over mooie landerijen en toch gaan wij deze mooie plek verlaten.

Suneco is een modern dynamisch bedrijf dat zich primair richt op Azure/DevOps, Data Science, Portals & Mobile en Content Management Systemen. En we zijn aan het groeien. Om deze groei te ondersteunen én om ons partner ecosysteem verder op te bouwen verhuizen wij naar ICT-stad Zwolle.

Ons nieuwe adres wordt per eind juni Dokter van Deenweg 120 in Zwolle Noord, vlakbij het Isala Ziekenhuis.  In dit pand zijn meerdere ICT-bedrijven gevestigd, waardoor we gebruik kunnen maken van de onderlinge synergie om onze klanten nog beter te bedienen.

Op dit moment is onze interne verhuiscommissie druk bezig met het indelen en inrichten van het pand. Het wordt een fijne moderne werkplek met veel sfeer. Ook wordt er rekening gehouden met de wensen van onze personeelsvereniging, zodat er voldoende ruimte is voor alle activiteiten.

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van de exacte verhuisdatum en de feestelijke opening.   

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
team__0020_Mike

"Suneco heeft een prettige en open werksfeer: met goede relaties samenwerken om een doel te bereiken"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?