Onze Jelle is weer een stap verder met zijn Traineeship!

7 June 2018

Tromgeroffel, ballonnen en confetti, want onze topper Jelle is vanaf gisteren Microsoft certified solutions associate (MCSA)!

Duo-10

Jelle draait mee in het Young Interactive Professionals Traineeship programma. In dit traineeship wordt hij klaargestoomd als Microsoft developer. Op 5 juni 2018 is hij geslaagd voor zijn tweede certificaat ‘Developing ASP.NET MVC Web Applications’. Samen met het certificaat dat hij enkele tijd geleden al haalde is hij nu MCSA: Web applications.

Een hele leerervaring

Jelle vertelt dat hij het leertraject tot nu toe nog niet als zwaar heeft ervaren. “Ik word aardig vrij gelaten in hoe ik het aanpak. Naast uitleg van mijn begeleider en de informatie op pluralsight, wordt er vooral veel verwacht van je zelfstandigheid. Dit maakt voor mij dat ik ontspannen kan werken, zonder dat ik het idee heb dat ik er alleen voor sta. Voor vragen is er altijd wel iemand beschikbaar. Het heeft ook zeker geholpen om de theorie in praktijk te kunnen brengen. Door zelf dingen te proberen te bouwen in javascript (voornamelijk voor het eerste examen) en c# (voor het tweede examen), maar ook door mee te helpen in projecten, waaronder het project voor Tempress. Ook de sfeer in het bedrijf maakt dat ik gemakkelijk door het leertraject heen kom. Collega’s staan open om vragen te beantwoorden en ook is het niet erg eens een fout te maken. Fouten zijn er om van te leren, niet om afgestraft te worden. Bij Suneco werkt een sociale groep mensen, waar gemakkelijk tussen te komen is. Dit maakte dat ik me al snel thuis voelde in het team.”

Doorleren voor Microsoft certified solutions developer

Binnen het traineeship volgt er nog een certifcaat waarmee Jelle van associate doorontwikkelt naar developer. Aangezien hij de vorige twee certificaten mega snel en in één keer gehaald heeft, moet dat zeker goedkomen.

Marco-1

VERRIJK JE KENNIS BIJ SUNECO

Onze medewerkers schrijven regelmatig een interessante blog over de kennis die ze tijdens hun werk hebben opgedaan. Benieuwd wat jij hiervan kunt leren?

Lees onze nieuwste blogs
team__0020_Mike

"Suneco heeft een prettige en open werksfeer: met goede relaties samenwerken om een doel te bereiken"

Mike Pino - managing partner Benieuwd naar ons team?