Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Ambert van Unen behaald certificaat programming in C#

27 March 2020
Wij willen Ambert van harte feliciteren met het behalen van zijn Microsoft 70-483 programming in C# examen. Deze certificering is onderdeel van  MSCD. Binnen Suneco vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan doorontwikkelen en onze klanten van hoogwaardige oplossingen te voorzien.

Ambert met Certificaat

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?