Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Digitale Suneco VriMiBo

25 March 2020

Bij Suneco houden wij ons net als andere bedrijven aan de richtlijnen van de overheid met betrekking tot Covid-19 (het coronavirus). Hierdoor werkt bijna iedereen vanuit huis.  Hierdoor staat onze tafelvoetbal er werkeloos bij en wordt er niet meer gezamenlijk geluncht en is de vrijdagmiddagborrel komen te vervallen.

VriMiBo scherm

Wij hebben gezelligheid hoog in het vaandel staan en daarom hebben wij afgelopen vrijdag de 1e Digitale Suneco VriMiBo gehouden. Vanaf half 5 was het mogelijk om op Teams in te loggen. Een groot deel van de Suneco-ers zat klaar met een biertje en sommigen zelfs met chips en nootjes. Als alternatief voor tafelvoetbal werden er potjes Haxball gespeeld en bijgepraat over de 1e week thuis werken.

Aanstaande vrijdag is de volgende Digitale VriMiBO
Haxball

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?