Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Wij feliciteren Sake en Jeffrey met het behalen van Sitefinity Developer Certificering

7 February 2020
Als partner van Sitefinity hechten wij veel waarde aan het certificering van onze medewerkers.Vandaag hebben Sake en Jeffrey examen gedaan voor de Sitefinity Developer Certificering en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Hierdoor zijn wij de best gecertificeerde Sitefinity partner in Nederland met 2 CMS consultants en 3 developers.

Wij willen Sake en Jeffrey van harte feliciteren!!
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?