Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Personeelsvereniging Suneco - The Great Escape

3 December 2019

Het was weer tijd voor een leuk uitje met de personeelsvereniging en dit keer stond een Escape Room op het programma.

Om 5 uur werden we met zijn allen verwacht bij de Belgische Keizer in hartje Zwolle. Hier hebben we eerst kennis gemaakt met onze nieuwe collega Ambert van Unen. Daarna hebben we onder het genot van een drankje eerst met z’n allen heerlijk gegeten. Want je kan natuurlijk geen Escape Room spelen op een lege maag.

Om half 8 kwamen wij aan bij The Great Escape aan de Drijbersingel in Zwolle. Hier werden wij getest op onze ontsnappingskwaliteiten. We werden opgedeeld in 3 teams waarvan 1 The Mission zou spelen en 2 teams die tegen elkaar de Courtroom zouden spelen. Natuurlijk kunnen we niet veel vertellen over de Escape Rooms behalve dat het  leuk was. Bij The Mission is er een slagingspercentage van 30% en natuurlijk was het team binnen de tijd uit de Escape Room.

The Mission team

Bij The Court ging het nek aan nek waarbij het team met onze developers net iets sneller was.

The Courtroom team 1 The Courtroom team 2


Na afloop hebben we met zijn allen nog gezellig na geborreld en konden we terug kijken op een geslaagde personeelsactiviteit.

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?