Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Scrum Master Wietse Pot

18 November 2019

Wietse heeft in de loop der jaren geproefd aan vele takken binnen de IT-wereld. De ervaring die hij opdeed, paste hij toe in verschillende rollen. Tot hij bij Suneco aanklopte; waar hij als senior software developer prachtige projecten realiseert. Hoewel hij development fantastisch vindt, heeft Wietse een nieuw doel voor ogen. Welke dit is? Lees snel verder!   

De weg naar Suneco

“Bij mijn vorige werkgever was ik niet tevreden met de opdrachten die ik kreeg, maar ook niet met de anonimiteit van zo’n grote detacheerder.” Wietse is daarom bewust op zoek gegaan naar een werkgever met een kleiner team, waar hij niet slechts een van de velen is. Nu werkt hij met veel plezier bij Suneco, waar hij zich bezighoudt met Microsoft .Net en indrukwekkende webapplicaties ontwikkelt als front-end developer.
  
Wietse blijft zich verder ontwikkelen als scrum master  

Na 20 jaar gegroeid te zijn als developer, heeft Wietse de behoefte gekregen zich te  ontwikkelen op het gebied van coaching. Binnen Suneco vervult hij nu dan ook een  begeleidende rol, waar hij erg gelukkig van wordt. Als doel stelt hij een nog betere scrum master te worden, waardoor hij nog meer betrokken bij het team en development proces.

De Japanse popcultuur 

Een slimme, creatieve en muzikale man, zo kun je Wietse wel beschrijven. In zijn vrije tijd speelt hij een bijzonder instrument, namelijk de Taiko drums. Dit zijn grote Japanse drums met een imposant geluid. De Japanse cultuur is iets waar Wietse zich sowieso graag in verdiept. Hij kijkt graag naar manga en anime, en vindt cosplay erg leuk. 

Wietses favorieten!  

Wietse heeft naar eigen zeggen een belachelijk brede muzieksmaak. Dat heeft vast iets te maken met zijn studententijd, waarin hij als DJ heeft gewerkt. Het gaat van ‘t Foute Uur naar metal en via hardstyle naar K-pop. Als filmtips geeft hij mee: Dogma, The Lion King en Grave of the Fireflies! Toe aan een nieuwe serie? Kijk dan eens Good Omens of het bekende Game of Thrones en Breaking Bad.   

Wil je Wietse nog beter leren kennen, gebruik maken van zijn kennis en eens even met hem sparren? Neem vrijblijvend contact op via www.werkenbijsuneco.nl.  

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?