Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

1e Verslag Sitecore Symposium 2019 in Orlando

7 November 2019

Op dit moment wordt er in Orlando weer het Sitecore Symposium gehouden. Dit jaar zijn Jeroen Speldekamp (Sitecore MVP) en Daniel Doggen namens Suneco aanwezig. 3 dagen langen zullen ze zich laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends op Sitecore gebied.

Het thema van dit jaar is “Human Connection in a Digital World”. Wat voor strategieën kunnen organisaties/merken gebruiken om potentiële klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden.

Jeroen en Daniël hebben al een aantal  technische sessies bijgewoond over:

  • Evolutie van Sitecore installatie. Van zipbestand, setup.exe, SIF naar een nieuwe GUI interface welke ook SOLR kan installeren
  • De beste manier om performance testen op te nemen in de ontwikkel strategie en welke mogelijkheden er op dit moment zijn
  • Een demonstratie van Blazor van Microsoft welk kan toegevoegd worden aan het rijtje Angular, React en VUE. De Beta versie ziet er veel belovend uit en wij zullen de voortgang hiervan blijven volgen. In mei 2020 volgt de productie release.

En dit was nog maar de eerste dag. De komende dagen zullen we nog meer kennis opdoen zodat wij het optimale uit het systeem van onze klanten kunnen halen.

Binnenkort volgt er nog een verslag van de ander dagen, dus houd onze website in de gaten.

Sitecore Symposium 2019 Orlando

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?