Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

Suneco heeft uitzicht op de skyline van Zwolle

23 October 2019

Als echt Zwols bedrijf is er niets mooier om tijdens het eten uit te kijken op de skyline van Zwolle met de karakteristieke Peperbus. Vandaag werd door Zeefdrukkerij Zwolle de sticker op de muur van onze gemeenschappelijk ruimte aangebracht. Het resultaat is fantastisch!


Plakken kantinePlakken kantine 2

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?