Nieuws

Wat gebeurt er bij SUNECO?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze medewerkers. Altijd al willen weten wat onze medewerkers de hele dag aan het doen zijn?  Omdat onze medewerkers werken aan verschillende projecten, sommige bij de klant en anderen in Zwolle op kantoor, zijn wij altijd nieuwsgierig naar waar iemand aan werkt. Met nieuwsberichtjes en op onze terugkomdagen blijven wij allemaal een beetje op de hoogte.

SUGCON 2019

17 April 2019

Op 4 april zijn Jeroen Speldekamp, Daniël Doggen en Jaap van der Wulp van Suneco naar Londen afgereisd voor de Sitecore User Group Conference (SUGCON). SUGCON is het perfecte platform om kennis te vergroten en geïnspireerd te raken over Sitecore. Een event dat we bij Suneco natuurlijk niet konden missen! Wij vertellen je meer over de sessies die wij hebben bijgewoond en andere highlights.

Sitecore MVP's
Voor Jeroen was het dit jaar weer een extra mooi bezoek, want elk jaar worden de Sitecore MVP’s (Most Valuable Professional) bekend gemaakt. Voor het negende jaar op rij is Jeroen uitgeroepen tot Technology MVP. Een mooie erkenning van de inzet en kennis van Jeroen!

Face Recognition and Personalization
Sitecore is een krachtig digitaal marketing platform met personalisatie tools, welke een gepersonaliseerde ervaring kan creëren voor diverse gebruikers. In deze sessie kregen we inzicht in hoe er een brug gemaakt kan worden tussen websitebezoekers en een fysieke winkel. Hoe? Door bijvoorbeeld deze websitebezoekers in een fysieke winkel aankoop suggesties te doen op basis van wat hij of zij in de website heeft bekeken.

Sitecore JavaScript Services (JSS)
Sitecore JSS geeft front-end developers een compleet nieuwe manier van werken met Sitecore. Het bouwen van een JavaScript app op Sitecore is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Sitecore JSS is in een gevorderd stadium. Dit is een zeer interessante mogelijkheid voor toekomstige en bestaande projecten.

Publishing Service V5
Michael Robbins & Ehab ElGindy hebben ons meegenomen in de geavanceerde mogelijkheden van de publishing service V5. We zijn up to date van de nieuwe voordelen voor zowel beginnende als vergevorderde gebruikers. Interessante mogelijkheden waar we zelf mee aan de slag kunnen en tijd mee zullen besparen.

Universal tracker (UT)
Tijdens het congres hebben we meer inzicht gekregen in de Sitecore Universal Tracker. Universal Tracker heeft veel potentie, omdat deze tool het mogelijk maakt om uit verschillende bronnen analytics informatie/data te halen. Echter is dit nog niet ver genoeg ontwikkeld om te worden ingezet bij klanten. Uiteraard is het een ontwikkeling die wij scherp in de gaten houden.

Sitecore Host
Vanaf Sitecore 9.1 kan Sitecore host gebruikt worden als basis voor Sitecore Services. Een interessante mogelijkheid waar wij ons in gaan verdiepen om te ontdekken hoe we deze functie in de toekomst kunnen gaan inzetten.

Highlights versie 9.2
Binnenkort zal de nieuwste versie van Sitecore gelanceerd worden. We hebben inzicht gekregen in de focus- en speerpunten voor marketeers en ontwikkelaars. Een leuke sessie, waardoor we veel zin hebben gekregen in versie 9.2.

Wil jij meer weten over de sessies die we bijgewoond hebben of heb je vragen? Laat het ons weten! We delen graag onze kennis.

Suneco_Portretten_1000px-ForWeb13

"Buiten de gebaande wegen denken en daarbij kennis overdragen, daar kom ik graag mijn bed voor uit"

Jeroen Speldekamp - manager software development Benieuwd naar ons team?