Wat is nieuw in Sitefinity 12?

24 September 2019
Inmiddels heeft Progress Sitefinity 12 uitgebracht. In deze release wordt het platform naar de cloud gebracht en zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van productiviteit, efficiëntie en een snellere time to market.

Met een tweevoudige Gartner Peer Insights Customer Choice voor Web Content Management (WCM) beoordeling is Sitefinity een van de meest gebruiksvriendelijke content managementsystemen.

Hieronder sommen wij voor u de belangrijkste wijzigingen op.

Verminderde belasting voor IT-team met Sitefinity Cloud

Sitefinity 12 is nu cloud-native en het is het enige WCM-Platform as a Service in de huidige markt en maakt als eerst cloud CMS gebruik van Azure DevOps. 

De Sitefinity cloud geeft uw organisatie de mogelijkheid om de productiviteit te verhogen en elimineert de noodzaak van het beheer van de infrastructuur en integreert de Microsoft Azure diensten. Microsoft Azure DevOps tooling voor levenscyclusbeheer bied goed inzicht in de meest geavanceerde CI/CD (Continuous Intergration and Deployment) -processen die nodig zijn voor de web-omgevingen van vandaag. Hierdoor kan uw organisatie zich concentreren op uw core-business en eenvoudiger de doelstellingen behalen. 

Door de managed services kan uw organisatie de operationele efficiëntie verhogen door exact te leveren wat uw organisatie nodig heeft. De autoscaling infrastructuur wordt ondersteund door 99,9% beschikbaarheid van het serviceniveau en 24x7 ondersteuning. Sitefinity Cloud biedt de beste prestaties voor uw bezoekers door tot 1200 pageviews per seconde mogelijk te maken. Daarnaast overtreft het de prestatie-eisen die nodig zijn om voorop te lopen in de huidige digitale economie.

 

De MVC First Approach

MVC is de voorkeurstechnologie voor Sitefinity-implementaties en de nieuwste release van Sitefinity 12 vereenvoudigt nu het selecteren en wijzigen van de paginasjablonen.

Met de standaardsjablonen voor hybride frameworks en MVC hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen met nieuwe sjabloon. En als u eenmaal een sjabloon en het framework gekozen heeft, is het wijzigen van het sjabloon eenvoudig: u selecteert simpelweg een nieuw sjabloon uit de lijst met sjablonen uit hetzelfde framework.

 

Beheer pagina's in een mum van tijd

De nieuwe zeer intuïtieve interface voor paginabeheer bied u hetzelfde strakke en moderne ontwerp als de inhoudsinterface die wordt geleverd in Sitefinity 11.

U profiteert nu van eenvoudige navigatie tussen pagina's, lijsten, maken van pagina's, pagina-editing-schermen en geavanceerde filters om sneller te zoeken.

Het aanmaken van pagina's is gestroomlijnd door vermindering van het aantal eigenschappen die nodig zijn om een pagina te maken. Bovendien profiteert u, bij het werken met inhoud in meerdere talen, van de grotere taalpreview opties. 

 

Geniet van de Unified Content Editing Experience

Sitefinity 12 helpt u ook om de productiviteit te verbeteren in het bewerken van de dagelijkse inhoud door de Unified Content Editing Experience. Deze nieuwe content editor levert syntax highlighting, code validatie en auto complete. Dit verhoogt het gebruiksgemak.

 

Op rollen gebaseerde formulieren met gemak uitrollen

U kunt nu dynamische formulieren maken, die zijn gebaseerd op de set van aangepaste rollen. Deze efficiënte formulieren tonen dynamisch formuliervelden of verbergen zelfs formuliervelden en leiden bezoekers naar specifieke pagina's die zijn gebaseerd op de informatie die de bezoeker invoert. Hierdoor verbeteren de personalisatiemogelijkheden en unieke interacties.

 

Synchroniseer afzonderlijke items of meerdere pagina's tussen omgevingen – Zonder hulp van de IT-afdeling

Het doorzetten van wijzigingen in afzonderlijke inhoudsitems of pagina's via SiteSync is nu sneller, eenvoudiger en veel betrouwbaarder. U kunt een enkele pagina of meerdere content items rechtstreeks vanuit de contextgevoelige menu's synchroniseren. U kan zelf bepalen wat u synchroniseert en onmiddellijk de beschikbaarheid van updates controleren zonder te wachten op een gepland automatisch SiteSync-proces dat wordt beheerd door uw IT-afdeling of beheerders.

 

Gebouwd voor snelheid

Systeembeheerders kunnen nu het gedrag van de pagina-uitvoercache aanpassen. U kunt Sitefinity CMS opdracht geven de huidige cacheversie van de pagina aan websitebezoekers voor een vooraf gedefinieerde korte periode te tonen en ondertussen de nieuwe versie van de pagina in cache op de achtergrond op te warmen. Op deze manier bereikt u een grotere schaalbaarheid en biedt u bezoekers snellere laadtijden van pagina's.

 

Wilt u ook profiteren van het gebruikersgemak, efficiëntie en betere performance?

Als officieel Sitefinity Partner en Microsoft Cloud Gold partner kunnen wij uw Sitefinity site upgraden en naar de cloud brengen. Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze sales afdeling (sales@suneco.nl of 088 – 00 279 60). Heb je interesse om bij ons te komen werken als developer vul dan het sollicitatie formulier in op www.werkenbijsuneco.nl

 

 

 

Presentatie-1

JOUW KENNIS DELEN?

Ben jij net als wij ook een enthousiasteling? Zie jij jezelf net als Marco hier een gave presentatie geven aan je collega's over jouw opgedane nieuwe kennis? Of wil jij juist graag meer leren van onze collega's?

Wordt onze nieuwste collega!
Suneco_Portretten_1000px-ForWeb17

"Het is belangrijk om mijn skill-set te blijven uitbreiden en nieuwe technieken te leren. Zo werken we het meest efficiënt aan onze projecten"

Sander Benjamins - software development Benieuwd naar ons team?